Lørdag 3. juni 2017

Fjord til Bord

Det er ok at lege med maden!

Er du klar på at lære noget om Limfjorden – røre, føle og smage på skaldyr, fisk, tang og alt muligt andet, der lever i fjorden?

Har du lyst til at tilberede og smage lækkert mad, åbne og spise muslinger eller østers?

Vi har lavet et event for familien, hvor vi sætter fokus på børn og de lækre råvarer fra Limfjorden.

Hør hvad biologerne fortæller, om det du ser ved fjorden og på stranden, og se hvordan kokken arbejder med lokale, friske og lækre produkter.

Det er nemlig læring og underholdning i børnehøjde. Børnene kan se, røre og smage på limfjordens råvarer i det tempo, de har lyst. Alt sammen under kyndig og inspirerende vejledning fra lokale fagpersoner.

Vi ved ikke, hvor vi ender, for det bestemmer børnene og kokken sammen. Måske ender dit barn med at spise vandmænd, østers, og muslinger, koge sin egen krabbe eller noget helt andet?

Børnene kan tilberede små smagsprøver i de forskellige værksteder.

GRATIS ADGANG (over 2 år)
* Mad og drikkevarer må ikke medbringes *

Formidlerne 2017

Dansk Skaldyrscenter, DTU Aqua:

· Biolog Carsten Fomsgård
· Biolog
Mette Møller
· Biolog
Peter Schmedes
· Kok
Anne Kruse

Følg projektet, se film og deltag i konkurrencer på Facebook


Tilbage
X