Fredag 31. maj 2019

Fiske- & Skaldyrsbuffet

I teltet fredag 31. maj kl. 19-23

 Vi tilbyder i år også en dejlig aften i festteltet fredag. Vi serverer en lækker fiske- og skaldyrsbuffet, som du kan nyde til tonerne af klassisk jazz fra bandet The Jazz pop trio. Det er hygge på kanten Limfjorden!
Dørene åbner kl. 18.00. Billetsalg starter 30. november 2018

 

Billet: kr. 460,- excl. gebyr

Køb billetter

Mad og drikkevarer må ikke medbringes

 

FISKE OG SKALDYRSBUFFET FREDAG 31. maj 2019

MENU: Dampet Limfjordsmuslinger med den lokale øl: jack´n beer fra Thisted bryghus samt urter. Hertil aioli og rustikke landbrød. Serveres ved bordene.

 

BUFFET FREDAG:

  • Cremet muslingesuppe med sommer urter og purløg
  • Kraftig hummersuppe med cognac og dild
  • Varmrøget laks med marineret rejer, sprøde salater og pikant Caviart dressing
  • ”Pil selv rejer” med purløgsmayo og citron
  • Bagt torskeryg med syrlig havtornsalat og marineret blåmuslinger
  • Taskekrabbeklør med sommer dild dressing
  • Kulmulefilet med sprøde rugchips og æggecreme
  • Lune Limfjordstærter med muslinger, rejer og grønt
  • Dampet Limfjordsmuslinger med den lokale øl: jack´n beer fra Thisted bryghus samt urter
  • Klassisk tunmousse med marinerede urter
  • Lune fiskefrikadeller med grov remoulade og citron
  • Frisk pastasalat med krebsehaler, spinat og sommerurter
  • Marineret kartoffelsalat, grillet tomater og svampe, Morsø olie/eddike
  • Sommer æblesalat med bær, saltet mandler og Rav flager
  • Rejesalat i glas med syltet nye løg, grillet asparges og østersmayo
  • Limfjordsplanke med Caviart, Vilsund Blue specialiteter, tangsalat
  • Buffeten serveres med rustikke porter-brød og tangbrød, samt smør

 

Der tages forbehold for eventuelle ændringer

Tilbage
X