Fredag 5. juni 2020

Fiske- & Skaldyrsbuffet

I teltet fredag 5. juni kl. 19-23

 Vi tilbyder i år også en dejlig aften i festteltet fredag. Vi serverer en lækker fiske- og skaldyrsbuffet, som du kan nyde til tonerne af klassisk jazz. Det er hygge på kanten Limfjorden!
Dørene åbner kl. 18.00. Billetsalg starter 26. november 2019

Billet: kr. 460,- excl. gebyr

Køb billetter

Mad og drikkevarer må ikke medbringes

Menu 2020

Dampet Limfjordsmuslinger med hvidvin, safran og sommerurter.
Hertil aioli og rustikke landbrød. (Serveres ved bordene.)

 

Buffet:

Cremet muslingesuppe med hvidvin, safran og sommerurter.
Kraftig reje-bisque med dild og cognac (på suppe-buffet).

  • Varmrøget laks med marineret rejer, sprøde salater og pikant caviart dressing
  • Dampet Limfjordsmuslinger med hvidvin, safran og sommerurter
  • ”pil selv rejer” med dild mayo og citron
  • Ristet kammuslinger med sprøde salater og ærtecreme og havgus
  • Bagt Vesterhavs torskeryg med syltet rødløg, frisse´og æggecreme fra Vibensfryd
  • Taskekrabbeklør med fermenteret syrnet-flødecreme og purløg
  • Ørredsalat med nye marineret kartofler og østers mayo og salturt
  • Kulmulefilet med langtidsbagte tomater, sommerpesto og sprøde chips
  • Klassisk tunmousse med dild og caviart
  • Lune tarteletter med muslinger, krebs og asparges i cremet veloute´
  • Lune fiskefrikadeller med grov remoulade og citron
  • Bulgur – tomatsalat med saltet mandler og Morsø olie og eddike
  • Grøn sommer æblesalat med lækkerier fra Thy Økobær og Rav fra Thise
  • Limfjordsplanke med Caviart, Vilsund Blue specialiteter og tangsalat

Buffeten serveres med rustikke landbrød og tangbrød fra bageriet

 

Der tages forbehold for eventuelle ændringer

Tilbage
X