Fredag 3. juni 2022
Fiske- & Skaldyrsbuffet
I teltet fredag 3 juni kl. 19-23
Vi tilbyder i år igen en dejlig aften i festteltet fredag. Vi serverer en lækker fiske- og skaldyrsbuffet, som du kan nyde til tonerne af klassisk jazz. Dørene åbner kl. 18.00.
Billet: kr. 485,- excl. gebyr
*Mad og drikkevarer må ikke medbringes*
Menu 2022
Dampet Limfjordsmuslinger med hvidvin, safran og sommerurter.
Hertil aioli og rustikke landbrød. (Serveres ved bordene.)
Buffet:
Cremet muslingesuppe med hvidvin, safran og sommerurter.
Kraftig reje-bisque med dild og cognac (på suppe-buffet).
- Varmrøget laks med marineret rejer, sprøde salater og pikant caviart dressing
- ”pil selv rejer” med dild mayo og citron
- Ristet kammuslinger med sprøde salater og ærtecreme og havgus
- Bagt Vesterhavs torskeryg med syltet rødløg, frisse´og æggecreme fra Vibensfryd
- Taskekrabbeklør med fermenteret syrnet-flødecreme og purløg
- Ørredsalat med nye marineret kartofler og østers mayo og salturt
- Kulmulefilet med langtidsbagte tomater, sommerpesto og sprøde chips
- Klassisk tunmousse med dild og caviart
- Lune tarteletter med muslinger, krebs og asparges i cremet veloute´
- Lune fiskefrikadeller med grov remoulade og citron
- Bulgur – tomatsalat med saltet mandler og Morsø olie og eddike
- Grøn sommer æblesalat med lækkerier fra Thy Økobær og Rav fra Thise
- Limfjordsplanke med Caviart, Vilsund Blue specialiteter og tangsalat
Buffeten serveres med rustikke landbrød og tangbrød fra bageriet
Der tages forbehold for eventuelle ændringer





