Du finder her et udpluk af priserne ved Skaldyrsfestivalen.
Der er *GRATIS ADGANG* på festivalpladsen.
** Mad og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen! **
Fiske- & Skaldyrsbuffet 2023 *FREDAG*
Kr. 525 + gebyr
Kl. 19.00-23.00 (buffet & jazz)
Nyd en lækker fiske- og skaldyrsbuffet.
 
Billetsalg offentliggøres på vores Facebook-side
Fiske- & Skaldyrsbuffet 2023 *LØRDAG*
Kr. 525 + gebyr
Kl. 19.00-01.00 (buffet & dans)
Den klassiske Skaldyrsfestival oplevelse med fiske- og skaldyrsbuffet i teltet.
 
Billetsalg offentliggøres på vores Facebook-side

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu 2023

Hvidvinsdampet Limfjordsmuslinger med friske sommerurter – urtecreme – landbrød
(serveres ved bordene)


Suppe buffet
:

  • Cremet muslingesuppe – hvidvin – fennikel – safran
  • Strandkrabbe bisque – dild – cognac – Krabbe


Buffet
:

  • Varmrøget laks fra Fiskercompagniet i Vorupør – håndpillede rejer – sprøde salater – caviart dressing
  • Dampet Limjordsmuslinger – sommerurter – syltet fennikel
  • Urtebagt Vesterhavssvømmer – syltet agurk – brændt rug – marineret hjertesalat – østerscreme
  • Røget ”pil selv” rejer fra Fiskercompagniet i Vorupør – dijoncreme – citron
  • Taskekrabbeklør – grøn mayo – lime
  • Skaldyrssalat –håndpillede rejer – krebs – kammuslinger – limfjordsmuslinger – asparges – krydderurtedressing
  • Røget torsk fra Fiskercompagniet i Vorupør – syltet rødløg – frisse´- saltet mandler – basilikumpesto
  • Sommer tunsalat – nye sommer ærter – purløg – sprøde salater – Caviart
  • Kulmule – marineret grønne asparges – syrnet yoghurt – tangsalat – sesam
  • Bulgursalat – røget muslinger – Havgus – frisk spinat – Morsø olie/eddike
  • Sommersalat – marineret tomater – bær fra Thy Økobær – Ravflager
  • Lune fiskefrikadeller – grov remoulade – citron
  • Lune tarteletter – Limfjordsmuslinger – krebs – asparges i cremet veloute´

Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og tangbrød fra Bageriet.

 

 

Tilbage