Priser
Du finder her et udpluk af priserne ved Skaldyrsfestivalen.
Der er *GRATIS ADGANG* på festivalpladsen.
** Mad og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen **
6. juni 2025
Fredag // Fiske-
& Skaldyrsbuffet
Kl. 19.00-23.00 (buffet & musik)
Nyd en lækker fiske- og skaldyrsbuffet.
Baggrundsmusik under buffet.
Dans ca. kl. 21-23
Kunstner: Lasse og Gerhard Mark
Praktik
Dørene åbnes kl. ca 18.30 m/billet.
Velkomst og fællessang kl. ca. 19.00
Buffeten åbner kl. ca. 19.15
Buffeten lukker (sidste) kl. ca. 20.45
Dørene åbnes u/billet kl. ca. 21.00
Arrangementet lukker: fredag kl. 23.00
6. juni 2025
Fredag // “SkalGris” Grillfesten 2025
Grillfesten er Skaldyrsfestivalens store grillfest, hvor der serveres helstegt pattegris på Nordhavnen i Nykøbing.
Her er hyggeligt musik og stemning for børn og voksne.
Pladsen åbner fra kl. 17.00
Grisen er klar klokken 18.00
Trio 413 spiller fra kl. 19.00.
Der er lagt på grillen til en god aften!
Pris for tag selv buffet og “all you can eat”:
Voksne: Kr. 150,- + gebyr Børn: Kr. 75,- + gebyr

7. juni 2025
Lørdag // Fiske-
& Skaldyrsbuffet
Kl. 19.00-01.00 (buffet & dans)
Den klassiske Skaldyrsfestivaloplevelse med fiske- og skaldyrsbuffet i teltet.
Sådan så menuen ud i 2025
Appetitvækker
- Limfjordsmuslinger dampet med urter – hvidvin – løvstikke – dild
Hertil grøn dildcreme – puffede chips – grønt støv – surdejsbrød.
(serveres ved bordene)
Suppe-buffet
- Cremet muslingesuppe – nye sommer rødder – sommerens friske krydderurter – Limfjordsmuslinger
- Spicy Thai fiskesuppe med rødkarry – kokosmælk – citrongræs – julienne urter – rejer
Buffet
- Bagt Vesterhavsfisk – spicy tangsalat – ristet sesam – avokadocreme.
- Røgede skalrejer ”pil selv” fra Fiskercompagniet Vorupør – aioli – citron.
- Hygge glas – skaldyrssalat – krebs – rejer – asparges – pikantdressing – caviart.
- Koldrøget laksecanneloni – rygeostecreme – dild – sprød frisee´- rugbrødschips.
- Indbagt torsk – spinat – urte creme cheese – sprød butterdej – muskat – friske urter.
- Ceviche – lime – tropisk salsa – sommer urter.
- Tærte med Limfjordsmuslinger – hytteost –små tomater – nye kartofler – porre – purløg.
- Koldrøget hellefisk fra Fiskercompagniet Vorupør – sennepscreme – syltede sennepskorn – æggestand – hjertesalat.
- Brandade – saltet kuller – Limfjordsmuslinger – purløg – grov kartoffelmos.
- Fiskefrikadeller fra Fiskercompagniet Vorupør – grov remoulade – citron.
- Kogte Krabbekløer – lime.
- Stegte tigerrejer – kammuslinger – marineret hvidløgsrejer – sprødsalat – ponzu marinade.
- Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet Vorupør – syltede fennikel – estragon mayo-saltede mandler.
- Bulgursalat – frisk spinat – syltede tomater – ristet sprøde kerner – dijon vinagrette.
- Dampet limfjordsmuslinger – urtecreme – puffede chips.
Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og smør.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer.
BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet, hvis man ønsker at sidde sammen, da der ikke kan suppleres med flere pladser ved samme bord senere.