Priser
Du finder her et udpluk af priserne ved Skaldyrsfestivalen.
Der er *GRATIS ADGANG* på festivalpladsen.
** Mad og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen **
6. juni 2025
Fredag // Fiske-
& Skaldyrsbuffet
Kl. 19.00-23.00 (buffet & musik)
Nyd en lækker fiske- og skaldyrsbuffet.
Baggrundsmusik under buffet.
Dans ca. kl. 21-23
Kunstner: Lasse og Gerhard Mark
Praktik
Dørene åbnes kl. ca 18.30 m/billet.
Velkomst og fællessang kl. ca. 19.00
Buffeten åbner kl. ca. 19.15
Buffeten lukker (sidste) kl. ca. 20.45
Dørene åbnes u/billet kl. ca. 21.00
Arrangementet lukker: fredag kl. 23.00
7. juni 2025
Lørdag // Fiske-
& Skaldyrsbuffet
Kl. 19.00-01.00 (buffet & dans)
Den klassiske Skaldyrsfestivaloplevelse med fiske- og skaldyrsbuffet i teltet.
Sådan så menuen ud i 2025
Appetitvækker
- Limfjordsmuslinger dampet med urter – hvidvin – løvstikke – dild
Hertil grøn dildcreme – puffede chips – grønt støv – surdejsbrød.
(serveres ved bordene)
Suppe-buffet
- Cremet muslingesuppe – nye sommer rødder – sommerens friske krydderurter – Limfjordsmuslinger
- Spicy Thai fiskesuppe med rødkarry – kokosmælk – citrongræs – julienne urter – rejer
Buffet
- Bagt Vesterhavsfisk – spicy tangsalat – ristet sesam – avokadocreme.
- Røgede skalrejer ”pil selv” fra Fiskercompagniet Vorupør – aioli – citron.
- Hygge glas – skaldyrssalat – krebs – rejer – asparges – pikantdressing – caviart.
- Koldrøget laksecanneloni – rygeostecreme – dild – sprød frisee´- rugbrødschips.
- Indbagt torsk – spinat – urte creme cheese – sprød butterdej – muskat – friske urter.
- Ceviche – lime – tropisk salsa – sommer urter.
- Tærte med Limfjordsmuslinger – hytteost –små tomater – nye kartofler – porre – purløg.
- Koldrøget hellefisk fra Fiskercompagniet Vorupør – sennepscreme – syltede sennepskorn – æggestand – hjertesalat.
- Brandade – saltet kuller – Limfjordsmuslinger – purløg – grov kartoffelmos.
- Fiskefrikadeller fra Fiskercompagniet Vorupør – grov remoulade – citron.
- Kogte Krabbekløer – lime.
- Stegte tigerrejer – kammuslinger – marineret hvidløgsrejer – sprødsalat – ponzu marinade.
- Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet Vorupør – syltede fennikel – estragon mayo-saltede mandler.
- Bulgursalat – frisk spinat – syltede tomater – ristet sprøde kerner – dijon vinagrette.
- Dampet limfjordsmuslinger – urtecreme – puffede chips.
Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og smør.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer.
BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet, hvis man ønsker at sidde sammen, da der ikke kan suppleres med flere pladser ved samme bord senere.