Priser
Du finder her et udpluk af priserne ved Skaldyrsfestivalen.
Der er *GRATIS ADGANG* på festivalpladsen.
** Mad og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen **
6. juni 2025
Fredag // Fiske-
& Skaldyrsbuffet
Opdateres…
Kl. 19.00-23.00 (buffet & jazz)
Nyd en lækker fiske- og skaldyrsbuffet.
7. juni 2025
Lørdag // Fiske-
& Skaldyrsbuffet
Opdateres…
Kl. 19.00-01.00 (buffet & dans)
Den klassiske Skaldyrsfestivaloplevelse med fiske- og skaldyrsbuffet i teltet.
Sådan så menuen ud i 2024
Hvidvinsdampet limfjordsmuslinger
- m/ friske sommerurter | urtecreme | landbrød
Serveres ved bordene
Suppe-buffet
- Cremet muslingesuppe | hvidvin | fennikel | safran
- Strandkrabbe bisque | dild | cognac | krabbe
Buffet
- Varmrøget laks fra Fiskercompagniet i Vorupør | håndpillede rejer | sprøde salater | caviart dressing
- Dampet Limjordsmuslinger | sommerurter | syltet fennikel
- Urtebagt Vesterhavssvømmer | syltet agurk | brændt rug | marineret hjertesalat | østerscreme
- Røget ”pil selv” rejer fra Fiskercompagniet i Vorupør | dijoncreme | citron
- Taskekrabbeklør | grøn mayo | lime
- Skaldyrssalat | håndpillede rejer | krebs | kammuslinger | limfjordsmuslinger | asparges | krydderurtedressing
- Røget torsk fra Fiskercompagniet i Vorupør | syltet rødløg | frisse´-saltet mandler | basilikumpesto
- Sommertunsalat | nye sommerærter | purløg | sprøde salater | Caviart
- Kulmule | marineret grønne asparges | syrnet yoghurt | tangsalat | sesam
- Bulgursalat | røget muslinger | havgus | frisk spinat | Morsø olie/eddike
- Sommersalat | marineret tomater | bær fra Thy Økobær | ravflager
- Lune fiskefrikadeller | grov remoulade | citron
- Lune tarteletter | Limfjordsmuslinger | krebs | asparges i cremet veloute´
Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og tangbrød fra Bageriet.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer.
BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet, hvis man ønsker at sidde sammen, da der ikke kan suppleres med flere pladser ved samme bord senere.