Priser

Du finder her et udpluk af priserne ved Skaldyrsfestivalen.

Der er *GRATIS ADGANG* på festivalpladsen.

 

** Mad og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen **

6. juni 2025

Fredag // Fiske-
& Skaldyrsbuffet

Kl. 19.00-23.00 (buffet & musik)
Nyd en lækker fiske- og skaldyrsbuffet.
Baggrundsmusik under buffet.
Dans ca. kl. 21-23
Kunstner: Lasse og Gerhard Mark

Praktik
Dørene åbnes kl. ca 18.30 m/billet.

Velkomst og fællessang kl. ca. 19.00
Buffeten åbner kl. ca. 19.15
Buffeten lukker (sidste) kl. ca. 20.45

Dørene åbnes u/billet kl. ca. 21.00
Arrangementet lukker: fredag kl. 23.00

7. juni 2025

Lørdag // Fiske-
& Skaldyrsbuffet

Kl. 19.00-01.00 (buffet & dans)
Den klassiske Skaldyrsfestivaloplevelse med fiske- og skaldyrsbuffet i teltet.

Sådan så menuen ud i 2025

Appetitvækker

  • Limfjordsmuslinger dampet med urter – hvidvin – løvstikke – dild
    Hertil grøn dildcreme – puffede chips – grønt støv – surdejsbrød.
    (serveres ved bordene)

Suppe-buffet

  • Cremet muslingesuppe – nye sommer rødder – sommerens friske krydderurter – Limfjordsmuslinger
  • Spicy Thai fiskesuppe med rødkarry – kokosmælk – citrongræs – julienne urter – rejer

 Buffet

  • Bagt Vesterhavsfisk – spicy tangsalat – ristet sesam – avokadocreme.
  • Røgede skalrejer ”pil selv” fra Fiskercompagniet Vorupør – aioli – citron.
  • Hygge glas – skaldyrssalat – krebs – rejer – asparges – pikantdressing – caviart.
  • Koldrøget laksecanneloni – rygeostecreme – dild – sprød frisee´- rugbrødschips.
  • Indbagt torsk – spinat – urte creme cheese – sprød butterdej – muskat – friske urter.
  • Ceviche – lime – tropisk salsa – sommer urter.
  • Tærte med Limfjordsmuslinger – hytteost –små tomater – nye kartofler – porre – purløg.
  • Koldrøget hellefisk fra Fiskercompagniet Vorupør – sennepscreme – syltede sennepskorn – æggestand – hjertesalat.
  • Brandade – saltet kuller – Limfjordsmuslinger – purløg – grov kartoffelmos.
  • Fiskefrikadeller fra Fiskercompagniet Vorupør – grov remoulade – citron.
  • Kogte Krabbekløer – lime.
  • Stegte tigerrejer – kammuslinger – marineret hvidløgsrejer – sprødsalat – ponzu marinade.
  • Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet Vorupør – syltede fennikel – estragon mayo-saltede mandler.
  • Bulgursalat – frisk spinat – syltede tomater – ristet sprøde kerner – dijon vinagrette.
  • Dampet limfjordsmuslinger – urtecreme – puffede chips.

    Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og smør.
    Der tages forbehold for eventuelle ændringer.

 

BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet, hvis man ønsker at sidde sammen, da der ikke kan suppleres med flere pladser ved samme bord senere.