Priser

Du finder her et udpluk af priserne ved Skaldyrsfestivalen.

Der er *GRATIS ADGANG* på festivalpladsen.

** Mad og drikkevarer må ikke medbringes på pladsen **

31. maj 2024

Fredag // Fiske-
& Skaldyrsbuffet

Kr. 530,00 inkl. gebyr

Kl. 19.00-23.00 (buffet & jazz)
Nyd en lækker fiske- og skaldyrsbuffet.

1. juni 2024

Lørdag // Fiske-
& Skaldyrsbuffet

Kr. 560,00 inkl. gebyr

Kl. 19.00-01.00 (buffet & dans)
Den klassiske Skaldyrsfestivaloplevelse med fiske- og skaldyrsbuffet i teltet.

Menu 2024

Hvidvinsdampet limfjordsmuslinger 

  • m/ friske sommerurter | urtecreme | landbrød

Serveres ved bordene

Suppe-buffet

  • Cremet muslingesuppe | hvidvin | fennikel | safran
  • Strandkrabbe bisque | dild | cognac | krabbe

Buffet

  • Varmrøget laks fra Fiskercompagniet i Vorupør | håndpillede rejer | sprøde salater | caviart dressing
  • Dampet Limjordsmuslinger | sommerurter | syltet fennikel
  • Urtebagt Vesterhavssvømmer | syltet agurk | brændt rug | marineret hjertesalat | østerscreme
  • Røget ”pil selv” rejer fra Fiskercompagniet i Vorupør | dijoncreme | citron
  • Taskekrabbeklør | grøn mayo | lime
  • Skaldyrssalat | håndpillede rejer | krebs | kammuslinger | limfjordsmuslinger | asparges | krydderurtedressing
  • Røget torsk fra Fiskercompagniet i Vorupør | syltet rødløg | frisse´-saltet mandler | basilikumpesto
  • Sommertunsalat | nye sommerærter | purløg | sprøde salater | Caviart
  • Kulmule | marineret grønne asparges | syrnet yoghurt | tangsalat | sesam
  • Bulgursalat | røget muslinger | havgus | frisk spinat | Morsø olie/eddike
  • Sommersalat | marineret tomater | bær fra Thy Økobær | ravflager
  • Lune fiskefrikadeller | grov remoulade | citron
  • Lune tarteletter | Limfjordsmuslinger | krebs | asparges i cremet veloute´

Buffeten serveres med spændende rustikke landbrød og tangbrød fra Bageriet.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer.

 

BEMÆRK: Da der bestilles plads til et specifikt bord, skal man bestille samlet, hvis man ønsker at sidde sammen, da der ikke kan suppleres med flere pladser ved samme bord senere.